tisdag 10 december 2013

Burn baby, burn!

I går var det äntligen fint väder, även om det blåste en hel del. Det gjorde att det kändes helt rätt med en förmiddag vid poolen på Sai Naam. Och vad som kändes nästa ännu mer rätt var lite god glass!


Barnen fick tidiga julklappar i form av simfötter häromdagen och då farbror Tobias dyker upp här nere inom kort lär det bli en och annan snorkelutflykt. Därav tog barnen på sig fullständigt snorkelkit och torrövade? i poolen. :)


Är det någon av er som ännu inte läst Hundraåringen som försvann så har ni där ett boktips som heter duga. Den är riktigt finurligt skriven och emellanåt riktig rolig. Så medan barnen gjorde poolen osäker så rev pappan av ett, inte helt oansenlig, antal kapitel av sagda bok.


Vi tog en tur ner på stranden också men hann inte längre än till Castaway och Mad Bull innan suget efter frukt och dito shakes blev oövervinnerligt.


Även om den här bilden, som togs i all hast, inte gör vädret, och stranden för den delen, rättvisa, så hamnar den på bloggen ändå i brist på bättre bilder från gårdagen.


Vi återvände till Castaway för att äta middag i solnedgången och det var precis lika magiskt som alltid. Om inte till och med lite mer magi eftersom bartender Dodo fixade fram bensin till Elliot så att vår lille prins, inför stort jubel, kunde genomföra Castaways första Fire Show!


Men showandet tog inte slut där utan Elliot fick uppträda även på grannhaket Sanctuary. 


Det är ett ställe som inte sett mycket it för världen under lågsäsong men nu har de verkligen fått fason på både bar och restaurang, så det blir nog debutmiddag där i morgon.


Två najsa cocktails blev det innan hemgång och även de gör att det känns värt att gå tillbaka till Sanctuary inom kort!

Nu är det söndagmorgon och vi sitter vid frukostbordet. Sedan är det ihoppackning på schemat för idag lämnar vi den här underbara villan för att flytta in i ett, forhoppningsvis lika underbart, radhus på Sai Naam.

Vi hörs efter flytt och bestyr! Ciao!

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har följt er blogg sedan ni lämnade Sverige. Det är så roligt att se vad ni har för er, och så suger jag åt mig lite bra tips eftersom vi ska åka till Thailand i januari och vara där i 2 månader, varav 5 veckor på Lanta. Tänkte att jag skulle tipsa tillbaka, nämligen ett boktips om du gillade Hundraåringen... Har precis läst ut Kaffe med rån som jag tyckte var rolig och skriven i lite samma anda som Hundraåringen. /Emma

    SvaraRadera
  2. www.siggemckvack.bloggplatsen.se

    SvaraRadera