tisdag 10 december 2013

Farbror Tobbe!

Farbror Tobbe kom igår och kommer att bo tillsammans med oss tills han reser vidare till Bangkok strax efter jul. Det var två glada barn som kom inspringande från skolskjutsen då de visste vem som hade anlänt.

Häromdagen flyttade vi också från vår underbara villa till de radhus i samma område där vi bor nu. Det gör att vi nu har direkt access till den stora, fina poolen precis utanför uteplatsen.


Idag när kidsen var på skolan så passade vi på att åka in till Saladan för att shoppa lite thaikläder till Tobbe samt att boka morgondagens dykresa. 

Vi åt också en lunch på en av fiskrestaurangerna inne i byn. Efter rekommendationer testade vi Lanta Seafood. Både Tobbe och Johanna beställde in krabba men det visade sig vara riktigt svårt att tillgodogöra sig något av det smakrika köttet.


Pappan beställde in fisk med ingefära vilket var riktigt gott!

När barnen väl kom hem så körde Tobbe snorkelskola för dem i poolen. Det var nyttigt för på söndag blir det ytterligare dykutflykt och då följer Elliot och Nellie med för att snorkla.


Mamman var med två av sina tjejkompisar på matlagningskurs på Time for Lime ikväll. Den skulle pågå i flera timmar och det var massor av rätter som skulle tillredas. Enligt rykten serveras det även en och annan drink under matlagningen så det borgar för en trevlig tjejkväll. Det är hon minst sagt värd, vår underbara mamma!

Vi övriga Östlinare tog med farbrorn till stamstället Castaway där vi lockade med mexikansk från köket och billiga drinkar under happy hour.


Det blev en riktigt trevlig måltid, som alltid på Castaway i och för sig. Alla barnen var på glatt humör och både mat och dryck smakade förträffligt.


Och ska man visa någon en typisk Östlinsk Thailandsdag så innebär det förstås att Elliot kör en Fire Show. 


Det var det för idag. Pappan har lagt 3 barn och ska ner för att dra igång en film för sig själv och Tobbe. Det lär bli en tidig kväll för i morgon ska vi upp tidigt för att dyka.

Vi kanske dyker upp på bloggen i morgon också, vem vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar