lördag 23 november 2013

Miami Beach, typ...

Igår agerade vi guider här på Koh Lanta till Luleåfamiljen Voutilainen som var på jakt efter ett nytt boende. De båda papporna i respektive familjer var klasskamrater i gymnasiet samt har spelat fotboll tillsammans så det var riktigt kul att de stannade till här ett par veckor under deras 2 månader långa Thailandsresa.


Vi började med att titta på några av de stora charterhotellen som Lanta Sand Beach Resort och Cha-Da Beach Resort innan vi valde ut några guldkorn som poolsviten på Laguna Resort och familjebungalowerna på Lanta Miami Resort. Det var på Miami, som ligger på Klong Nin Beach, som vi stannade några timmar för lite mellanmål och bus på stranden. 


Voutilainens valde även att boka några nätter här då både den lilla resorten och stranden kändes mysig och trevlig. Dottern Ella fick en ny favorit i vår egen Nellie och tillsammans hade de riktigt kul på stranden. Tyvärr har vädret inte varit det bästa senaste tiden och inte heller igår, de gick på tok för höga vågor för att vi skulle våga låta barnen att bada.


Med vi hade trevligt i alla fall med lite fruktshakes, juicer och friterade grönsaker i den härliga salan på stranden. 


På kvällen firade vi mormor Kristinas födelsedag i förskott på deras favoritrestaurang, May's Bar and Restaurang med att äta lite svenska rätter. 

Nu är det söndag och snart dags för lunch. Sedan väntar vattenrutschkanorna på Holiday Villa för Nellie, kompisen Viktors kalas för Elliot och en tuff beachvolleyboll turnering för pappan. 

Vi, mina vänner, hörs inom kort igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar