fredag 8 november 2013

Thaimout vs Relax Bay

I går morse åkte vi in till skolans storsamling hela gänget och det var roligt för mormor & morfar att se var barnen går i skolan. Det var en speciell dag i skolan igår för då kom nämligen några av öns buddhistiska munkar på besök för att välsigna skolan, barnen och deras familjer.


Det var en ceremoni som hölls i salan och den pågick i närmare två timmar. Barnen tyckte att det var spännande och det var imponerande att se att de kunde sitta stilla och lyssna så pass länge.


Vid lunchtid åkte vi till svenskhaket på Long Beach, Thaimout, där vi käkade lunch och slappade i solen.


Givetvis blev det en hel del bad också och det är lättare för barnen att bada nu när vinden vänt och vågorna därmed har blivit mycket beskedligare. Skolbarnen kom ner till oss på stranden efter skolan och vi hängde alla kvar någon timme till.


Runt fyra åkte dock alla utom pappan hem för han hade en stundande volleybollturnering att ta hem. Tyvärr gick det inte helt enligt planerna även om Östlin med partner ibland bjöd på bländande spel.


Idag fredag återupptog vi beachlivet då vi efter skolan tog vårt pick och pack och drog ner till Relax Bay. Vi hängde där, käkade stark currylunch och badade i rätt många timmar. Seniorerna som vi numera kamperar ihop med hade lite rödlätt hy när vi sedermera åkte tillbaka till villan. Däremellan hann Elliot och pappan med ett pass thaiboxning också.


Vädret idag har varit varmt med enstaka regndroppar som föll ner från himlen. Det är rätt skönt att det är lite disigt emellanåt, för man blir rätt trött av att vara ute i den starka solen dagarna i ända. 


Nu har vi precis avslutat middagen bestående av allt för många pizzor som vi intog på balkongen. Då vi numera har några stolar för få lekte Nellie och mamman picknick och åt sin mat på en filt på golvet.


Den lilla bebisen ligger i detta nu och sover så gott på min axel. Och jag får erkänna att även mina ögonlock känns tunga, men orkar jag tänkte jag se en film med min vackra fru här upp i sängen om en liten stund. Man of Steel ligger laddad!

Ha det så bra så hörs vi säkert mer under helgen!

1 kommentar:

  1. Snygg frilla farsan!
    Äntligen.
    Sköt om Er och ta hand om småkidsen.
    /Sunderbyggarna

    SvaraRadera