onsdag 6 november 2013

Mormor & Morfar!

Efter att barnen åkte iväg till skolan gick vi iväg till Lanta Castaway. Medan Lovina sov en stund passade mamman på att ta en härlig oljemassage medan pappan läste klart sin bok, Askungar av Kristina Ohlsson, som förövrigt verkligen kan rekommenderas. 


När bebisen vaknat busade vi ett tag på stranden och badade lite innan vi gick hem för att äta lunch.


När sedan barnen kom hem från skolan låg det förväntan i luften. Dagens stora händelse var att mormor & morfar skulle komma! Elliot slängde sig ner vid bordet för att få engelskaläxan klar innan de kom.


Nellie i sin tur ville inte riskera att missa deras ankomst så hon tog med sig sitt mellanmål och gick och satte sig i tuktuken där hon hade full uppsikt över eventuella ankommande bilar.


Så kom de så tillslut! Det blev ett enda stort kramkalas när chaufför Roon släppte av de trötta resenärerna vid Villa F5. Nu ska de bo hos oss en månad vilket vi alla har sett fram emot!


Nellie släppte nästan inte morfar när hon väl hoppat upp i hans famn.


Vi slog oss ner i utesoffan och pratade om allt från en lysande Linus Klasen till hur usel mat Norwegian serverar på deras långflygningar. Allt medan barnen badade och stänkte ner oss bäst de kunde.


De tre männen i den numera rätt stora Östlinfamiljen gick bort till Marina restaurant för att köpa hem kvällens middag. Medan vi väntade tog vi varsin drink på flumhaket Korner Bar.


Nu är vi mätta och belåtna, undertecknad ligger och försöker söva en inte alltför sömnig ettåring medan detta nedtecknas. I morgon väntar storsamling med munkinslag på skolan och eftermiddagshäng på Thaimout.

Vi hörs säkert efter det! 

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar