onsdag 27 november 2013

Shop 'til you drop!

Vi startade dagen med en helt fantastisk frukost! Spansk omelett, scrambled eggs, färskpressade juicer, sushi, bakverk, surdegsbröd, yoghurt, frukter och chokladfontän var några av läckerheterna som serverades. 

Därefter hoppade vi in i en taxi och åkte till den thailändska ambassaden för att lämna in Johannas visumansökan.

Sedan var det shopping som stod på schemat! Vi började på KLCC, ett gigantiskt shoppingcenter i flera våningar vid foten (fötterna?) på Petronas Towers. 


Vi gjorde bort i stort sett all julklappsshopping till barnen då tillgången till saker i bra kvalitet på Koh Lanta inte är direkt stor.

Efter lunch fortsatte pappan till Papillion Mall för att försöka hitta badbyxor till bebisen då vi glömde dessa hemma. Samtidigt så sov damerna middag hemma på hotellet.

Malajerna (heter det så?) har då verkligen försökt få till julkänsla i den 35-gradiga värmen. Det var massor av julgranar, tomtar och annat pynt inne i galleriorna.


Trots att det var badkläder jag letade efter kunde jag inte låta bli att gå in i den coolaste butik jag sett på väldigt länge - Super Heros!


Hela butiken, som var rätt stor, var proppfull med kläder, masker, kepsar och annat med superhjältetryck. Och flera fullskaliga actionfigurer, däribland en superhet catwoman (som tyvärr inte var till salu), lugnade kunderna med sin närvaro.


Men ballast var nog ändå en fullstor batmobil! Trots att jag inte är någon direkt fan av superhjältar så måste jag erkänna att det var en superhäftig butik! Priserna var dock inte direkt låga så tyvärr blev det inga inköp, även om jag länge stod och funderade på en supermantröja...


Medan tjejerna vilade han pappan även med ett besök på relaxavdelningen. Bubbelbad, ångbastu och lite svalkande dryck senare var han som en helt ny människa. I alla fall kändes kroppen lite mjukare igen efter timmar med promenad i affärer tidigare under dagen.

Vi "åt middag" i Horizon Club loungen ikväll igen. Den hör gången var det pumparaviolin som var vinnaren även om det serverades mycket annat gott också. Cheesecaken till efterrätt var också väldigt god!


Innan nattningen av den lilla så var det dags för ett bad. Bebisar luktar av naturen för det mesta väldigt gott, men efter att ha tvagats med L'Occitane's alla duschprodukter är det nästa så att vi inte kan sluta snoosa på henne... :)


Nu är de minsta paret ögonlock på väg att slås igen så då är det dags att öppna Room Service menyn för att se vilka godsaker vi ska beställa upp till kvällens seriemaraton med Solsidan och Chicago Fire.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar