fredag 23 augusti 2013

Banana pancake!

Vi hamnade på "fel" restaurang även i kväll. Vi tog en taxi in mot Saladan med avsikten att stanna vid en restaurang som heter May's Bar & Restaurant, vilken är känd för att göra god, svensk mat. Siktet för pappas del var inställt på raggmunk! 
Men vi missade det stället för vi hade inte riktigt koll på var det skulle ligga. Istället hoppade vi av inne i Saladan och Nellie fick välja var vi skulle äta.


Nellie fick även välja vad hon själv skulle äta och det blev en rätt udda pizza med pommes frites på! Elliot valde även han själv och för honom blev det dagens andra spaghetti carbonara. 


Det "jobbade" en jättesöt, liten tjej på restaurangen och hon och Lovina fann varandra. Tjejen hette "glass" fast på thai då! 


Efter middagen, medan vi väntade på taxin hem, hittade vi äntligen en pannkaksvagn! Då spelar det ingen roll om man precis har ätit, en banana pancake with chocolate slinker alltid ner!


Godare efterrätt för 6 kronor finns nog inte!

Nu är vi hemma igen och alla barnen har somnat. Dags att se efter vad mr. Grey och ms. Steel har för planer ikväll... :)

Goodbye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar