fredag 16 augusti 2013

Lovely day!

Vi fortsatte att fira Nellie med en smarrig tårta som vi hade beställt på ett franskt bageri/café inte långt härifrån. Den var riktigt god så vi ska nog prova deras frukost också inom kort!
Det här var första, men absolut inte sista gången vi åt på takterassen! Därifrån har vi riktigt bra utsikt över havet och man ser även Phi Phi öarna i fjärran.


Tårtan bestod av en tårtbotten av choklad varvad med sylt och grädde. På toppen låg först ett lager av stelnad mörk choklad och sedan ett lager med en supergod sylt på körsbär! Mums!

Efter fikat gick vi upp till Sai Naam Residence och deras pool för att busa och simma lite. Nellie ville så gärna bjuda vår alltiallo Dang på en bit tårta men tyvärr tappade hon biten på golvet precis framför fötterna på den stackars thailändskan. Lyckligtvis hade vi mer tårta hemma så vi fixade snabbt en ny bit.



Det är kul att se att både Elliot och Nellie blivit bättre simmare på den här korta tiden, även om Elliot fick ta det lugnt idag pga hans öronproblem. Även Lovina älskar att bada! Hon skrattar hela tiden! Vi låter henne inte dyka som hon gjorde på babysimmet för vi vill inte riskera att hon blir sjuk av vattnet om hon får i sig det. Kanske onödigt försiktigt...

Nellie fick givetvis välja restaurang ikväll och föga förvånande blev det vår favorit på Lanta Castaway!



 
Vi beställde deras underbara shakes och juicer! Pappas hade dock lite rom i sin så den kom lite senare...
 
 
Vi tog med oss den riktiga kameran ikväll för att kunna fota lite i solnedgången. Därför skriver jag på laptopen nu vilket medför att bilderna blir små och texten annorlunda... Jaja, ni får ha överseende med att jag är i det närmaste oskuld när det kommer till bloggande!
 
Och som ni ser går solen och lägger sig snart, så gör även familjen Östlin!
Ha det bra så hörs vi snart igen!
 
(ps. det är pappan som författat detta under falsk namn)
(ps igen. Martin, om du läser detta, tack för tipset! Jag försökte svara på ditt inlägg men gick bet på det...)
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar