torsdag 22 augusti 2013

Inskrivningssamtal på Sanuk Svenska Skolan

Idag kl 9 skulle Elliot infinna sig på skolan för inskrivningssamtal med sin mentor Carola. 

Och en timme senare var det dags för Nellie att träffa sin mentor Josefina.

Det var två positiva ungdomar som hoppade upp på tuktuken (den opålitliga gamla kraken, men mer om det senare) och drog iväg. 

Skolgården och själva skolbyggnaden håller givetvis inte riktigt svensk standard men det uppvägs av läget nära stranden, poolen och framförallt den mycket trevliga, och som det verkade, kompetenta personalen.

Nellie kommer att gå i en 1-2:a tillsammans med, från början, 4 klasskompisar medan det i Elliots 3-5:a är 6 elever. Av dessa elever är samtliga långliggare, det är faktiskt våra barn som stannar kortast tid.

Det kommer att serveras thaimat 3 ggr/vecka och västerländsk mat 1 gång i veckan samt att barnen slutar innan lunch på fredagar.

Tyvärr var det bara vi som beställt skolskjuts och då blir det för dyrt för oss så det lutar åt att pappan skjutsar till skolan (innan han åker på gymmet) och att vi ber vår "driver" Roon att hämta barnen efter skolan. 

Vårt gemensamma första intryck av skolan är mycket positivt! Det ska bli kul att åka dit med barnen på måndag kl 09:30, då ska även det bli samtal med rektorn för oss föräldrar. 

Nu är det snart dags för middag! Kanske hinner vi med att berätta om den rätt misslyckade delen av den här dagen också... 

Doi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar