fredag 30 augusti 2013

Faim de Loup

Vi vinkade av barnen kl 8 då de åkte iväg till skolan och sedan gick vi upp till det franska Caféet Faim de Loup för att äta frukost.


Kaffe, te, färskpressad apelsinjuice, croissanter, färsk frukt samt äggröra med bacon beställde vi in medan Lovina fick nöja sig med sin äpplegröt. Men det gjorde hon inte alls utan mumsade helst på mammans croissant eller pappans äggröra.

Resten av förmiddagen tog vi det lungt. Vi läste lite i våra böcker, tog en tupplur med Lovina och badade tillsammans. 


Det är så skönt att ha en egen pool, det blir så enkelt att hoppa i när man är sugen och man behöver inte packa med sig några grejer för att gå iväg.


Lovina hade jättekul i sin båt idag!

När sen barnen kom hem strax efter tolv hade de Elliots klasskompis Robin med sig. Vi åt kycklingspett med jordnötssås och ris ute på balkongen innan det badades ännu mera.

När jag skjutsat hem Robin gick vi och åt middag och tog en fredagsdrink på Mad Bull. Som vanligt hade vi en supertrevlig kväll hos dem och maten smakade utsökt!

På vägen dit mötte vi Keh!


Den här glada och busiga lilla killen är son till Nellies frisör. Han vinkar alltid så glatt när vi går förbi! 

Nä idag var det verkligen svårare än vanligt att få den hör slingriga bebisen att somna. Jag tror bestämt att jag får återkomma med bloggandet i morgon...

Tills dess får ni ha det så bra! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar