torsdag 22 augusti 2013

Rawi Warin - NOT! & Tuktuk trouble...

 
 
Efter besöket på skolan hade vi tänkt åka iväg till den 5-stjärniga lyxresorten Rawi Warin för att hänga vid deras härliga poolområde samt äta en god lunch. Vi packade vrålåket, som på senare tid inte har gått som en klocka direkt, och gav oss iväg söderut. Precis när vi passerade infarten till resorten, chauffören missade jätteskylten, så la tuktuken av. Den vägrade starta igen! Stendöd!

 
 
Vårt missöde upptäcktes av ägarna av en liten restaurang, vilka ropade och vinkade att de ville hjälpa till. Underbara Thailand!!! Sagt och gjort, de rullade in vrålåket? till sig och erbjöd sig att ta den till en verkstad. Vi tackade ödmjukt nej, men frågade ifall vi kunde parkera hos dem medan tuktuken vilade upp sig lite. Vi förklarade att vi skulle hänga på Rawi Warin ett par timmar för att sedan komma tillbaka och försöka starta upp den.

 
 
Men på Rawi Warin blev det nobben. Inte fick vi som inte bodde där använda deras pool även ifall vi åt lunch. Jag som är hundra på att jag läst om någon som gjorde precis så och relativt ofta under deras Koh Lanta vistelse... Jaja, fick vi inte bada där så ville vi inte äta där heller utan gick tillbaka till den lilla mysiga restaurangen med det hjälpsamma paret.
 

 
Och det ångrade vi definitivt inte, i alla fall när det kommer till maten. Mina tigerräkor i tamarind sås var helt underbara!
 
Efter maten fick till allas förvåning igång tuktuk-uslingen och tog oss nästan hela vägen hem. Nu har vi sett till att den får välbehövlig service under helgen så att den fungerar när skolan börjar.
 
När vi tillslut kom hem så busade vi runt i poolen ett tag. Det var mulet idag men fruktansvärt varmt, så ett bad behövdes för att svalka av sig. 

 
Lovina trivs verkligen bra i vattnet! Och hennes värmeutslag har blivit så mycket bättre efter att vi badar regelbundet samt minst en gång per dag sover middag i sovrummet.

 
Nä nu är det dags för middag på Lindas! Ajöss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar