torsdag 15 augusti 2013

Nellie goes rastafari


Frukosten har vi börjat äta hemma i huset, i alla fall på vardagarna. Visst är det vardag idag? Har egentligen ingen koll... :) I alla fall lagades i vanlig ordning en omelett till pappa, kaffe och nybakat bröd till mamma, yoghurt och mackor till de två stora och gröt till plutten. Det är så skönt att inte ha några tider att passa på morgonen, om klockan är 7 eller 9 när vi stiger upp spelar ingen roll, och vi tänker inte ens på det. Men när skolan börjar blir det bättre ordning!


Vi gick återigen till Lanta Castaway på förmiddagen för lite strandhäng och god lunch. Personalen i Mad Bull Beachbar känner igen oss och är supertrevliga! 

Mina tre favorittjejer badade allihop! 
Det är ganska lagom att gå dit runt 11 för då somnar Lovina i vagnen på vägen och vi andra kan bada, sola eller läsa innan hon vaknar och vi äter lunch allihopa tillsammans.

Sämre plats att läsa böcker finns ju än en helt folktom Long Beach! 

I morgon fyller vår stora prinsessa Nellie 7 år och hon vill givetvis vara extra fin på sin stora dag. Så jag och Nellie knallade iväg till skönhetssalongen i eftermiddags...

Och efter knappa 2 timmar såg resultatet ut så här:


Nellie och även hennes pappa blev mycket nöjda med resultatet!

Nu har vi precis kommit hem till de andra som befaller pappan att hoppa på tuktuken för att hämta lite käk. Känner själv sug efter en najs Phad Thai Kung. Så får det bli!

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar