fredag 9 augusti 2013

Framme i Bangkok

Det var en förväntansfull och lite spänd familj som kom ut till Arlanda (tack farbror Tobbe!) drygt 3 timmar innan avresa. Men då vi hade 9 olika bagage och tänkte äta lunch innan avgång så visade det sig att det var perfekt med tid. Incheckning och säkerhetskontroll gick smidigt.

Flygresan gick även den bra, trots att Norwegian som vi iofs redan visste, inte flyg sin B787 Dreamliner på sträckan. Det var istället det portugisiska flygbolaget HiFly, men en Airbus 343, som skötte flygningen. Bristen på Entertainment system gjorde barnens Ipads väl använda...

Väl framme på Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi så fortsatte allt att rulla på smidigt. Med Lovina i bärselen fick vi givetvis prioritet vid passkontrollen och våra väskor kom direkt, så det gick otroligt fort att komma fram till den, genom hotellet beställda, minibussen.

Efter en knapp timme i galen, och då menar jag GALEN! trafik var vi så framme på vårt favorithotell i Bangkok, Siam@Siam Design Hotel & Spa.

Vi passade på att bada en snabbis i poolen innan vi tog en lååång siesta. Nu är det dags för en sen lunch och lite shopping på MBK!

Då det är pappa Jerker som författar det här första inlägget så måste jag passa på att ge min underbara familj den uppskattning de förtjänar! Att resa tillsammans med er är fantastiskt! Johanna, du är så lugn och tålmodig och har militärisk precision när det kommer till detaljerna i packningen. Engångshaklappar, bara en sån sak! De stora barnen, Elliot och Nellie har varit underbara hela den här långa resan! Inget bråk eller tjafs och de har klarat sig själva medan vi vuxna har fokuserat på bebis! Och sist och även minst, lilltrollet Loo. Hon gnydde lite precis innan hon somnade på planet, men annars har hon varit glad, mysig och charmat sin omgivning som bara hon kan! Tack för att ni finns och för att ni följer med på mina galna äventyr!

Fler bilder och roligare inlägg följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar