fredag 25 oktober 2013

Grattis Lovina!!!

Vår fina lilla tjej firades som sig bör med tårta när vi kommit hem från välsignelseceremonien i templet. Det var en chokladtårta med smörkräm som hon fick äta själv av.
 
 
Det blev lite kladdigt men oj vad gott hon tyckte att det var!

 
När hon fått i sig hela sin tårtbit åkte både barnstol och födelsedagsbarn raka vägen in i duschen för tvagning. 

 
Då det på Lovinas födelsedag var helgdag här på Bali så var alla affärer stängda. Således gick familjens planer på att handla hennes presenter då, i stöpet, så paketen fick lilltösen öppna dagen efter.En lite rolig sak gällande själva paketen är att pappan bad att få dem inslagna på den lokala lilla minimarket där de inhandlades och det var självklart inga problem för de glada och hjälpsamma balineserna. Det tillkom dock en extra kostnad i form av 1000 rupiah, motsvarande ca 63 öre. Ni skulle ha sett de två ungdomarnas miner då de, när de gjort paketen klara, dricksades med det tiodubbla. Skratt och jubel utbröt! :)

 
Presenterna bestod i några strandleksaker, 3 klänningar, en ny pipmugg samt en rosa pudel.

 
På kvällen fortsatte vi firandet med en härlig middag vid poolbaren i solnedgången.


Det är verkligen vackert här med! Och maten som serveras är både god och vällagad om än lite dyr med indonesiska mått mätt. Det beror till stor del på att det alltid tillkommer 21% på alla priser i form av serviceavgift och skatt.


I morgon ska vi ta en båttur in till centrala Lovina i solnedgången för att avnjuta en middag där inne.

 
Det var allt för den här gången, håll ögonen öppna för snart dimper även ett inlägg om gårdagens snorklingstur ner i blogg nära dig!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar