onsdag 2 oktober 2013

We're back!

Gårdagen började sin vana trogen med beachvolleyball på stranden för pappan. Lovina följde med och hejade på samtidigt som hon höll ett öga på syskonen som hade idrott precis bredvid på stranden.


Mamman stannade hemma och fick lite välförtjänt tid för sig själv. Hon svär på att hon har tagit det lugnt och vilat samt läst lite bok, men den uppmärksamme såg även att det var nyhängd tvätt på torkställningen.

Innan middagen passade Elliot på att klippa sig. Han blev riktigt hunkig så nu får han nog än mer uppmärksamhet av tjejerna på skolan.


Efter att ha varit stängt i en månad öppnade Lanta Castaway igen så det firade vi givetvis med att käka middag hos dem. Vi gick dit ganska tidigt så vi han njuta av det underbara vädret på stranden innan vår måltid.


Alla tre barnen busade och badade i det varma vattnet och för en gångs skull var det nästan inga vågor så det var barnvänligt och skönt att bada.


Både Elliot och Nellie var sugna på hamburgare och båda två åt som om de aldrig sett mat förut!


Elliot visade upp sina nya konster med sina poijor för personalen vilket lockade fram både jubel och skratt. Det var fantastiskt mysigt att återigen få sitta och njuta av solnedgången samtidigt som vi smuttade på en Pina Colada och tittade på barnen som underhöll sig själva.


Pappan fortsatte kvällen när de övriga gick och lade sig, det var nämligen dags för den hittills största pokerturneringen på Koh Lanta för säsongen. 


Och ni som känner pappan vet att han ogärna skryter, så det är med viss vånda som han härmed förkunnar att det var han som tog hem förstapriset!

Så gårdagen var en fantastisk dag på alla sätt och vis. Tyvärr var onsdagen totala motsatsen... Mer om det senare, om vi orkar skriva om spektaklet.

Bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar