lördag 12 oktober 2013

Lördagshäng

Idag har vi bara tagit det vääääldigt lungt här hemma. Det var trötta föräldrar som såg dagens ljus i morse då de, av någon outgrundlig anledning (läs poker resp, Grey's Anatomy) var vakna alldeles för länge kvällen innan.


Vädret har varit stabilt senaste tiden, även om det kom två korta skurar idag. Vi har hunnit med att bada i både vår egen pool samt den uppe på Sai Naam. 


Vi åt lunchen på Sai Naam också och sedan hängde vi där en stund för lite bad och bus. De har nog en av öns trevligaste pooler. 


Lillfröken övar fortfarande på att gå men hon kommer sällan längre än 4-5 steg. Men hon har allt bättre balans nu så hon ställer sig upp och sätter sig ner utan stöd.


Vi köpte hem pizza på kvällen och tänkte njuta av de samtidigt som vi såg idol. Men det tog alldeles för lång tid att ladda hem gårdagens avsnitt så det fick bli filmkväll efter middagen i stället.


Barnen såg Marmaduke i Nellies rum medan de smaskade på M&M's och drack Coca Cola. Föräldrarna såg Fight Club med Brad Pitt och Edward Norton, smaskade även de (i alla fall pappan) M&M's men drack vuxnare drycker.


I morgon har vi planerat en förmiddag där Mamma och Nellie ska få lite egen tid. Det lutar åt lite massage på stranden eller kanske manikyr på någon av salongerna. På eftermiddagen är det grabbarnas tur att roa sig. Thaiboxning står på programmet samt en middag på något sjysst ställe som Elliot ska få välja.

Vi avlägger en rapport vad det lider. På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar