torsdag 10 oktober 2013

Somewhere else

Idag var det, som vanligt på torsdagar, storsamling på skolan. Vi åkte dit hela familjen och underhölls av bland andra förskoleklassen som sjöng och lekte. 


När vi åkte från skolan stannade vi halvvägs hem, vid ett ställe på Long Beach som heter Somewhere else. Det är skönt att fler och fler ställen nere på stranden öppnar för det är så mysigt att hänga på sådana ställer jämfört med uppe vid huvudgatan.


På den här restaurangen fick vi en egen Sala precis vid vattenbrynet där vi kunde njuta av goda mangoshakes och varsin bok medan Lovina passade på att ta en tupplur.


Så småningom fick vi sällskap av Tony, en av papporna på skolan och en riktigt trevlig kille. Vi satt och snackade, solade och badade i de högsta vågorna jag någonsin simmat i.

Vi käkade också en riktigt smarrig lunch innan det var dags att åka hem och ta emot barnen.


På eftermiddagen åkte hela familjen upp till Thaiboxningsgymmet där de stora barnen och pappan körde ett hårt och tufft pass.


Nu har vi precis ätit middag hemma, en blandning av hämtmat och rester. Barnen sitter och tittar på en film inne på Nellies rum medan pappan nattar bebisen och bloggar lite samtidigt. Vad mamman gör är vid tiden för denna pressläggning hittills okänt, men förhoppningsvis laddar hon upp för ännu en filmkväll. Ikväll visas Eternal sunshine of the spotless mind i stora salongen i Villa F5.

Tot siens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar