söndag 6 oktober 2013

Raindrops keep falling on my head...

Ni får hålla tillgodo med ett kort söndagsinlägg för dagen har i stort sett regnat bort. 

På förmiddagen passade hela familjen på att ladda batterierna efter några sena kvällar på sistone. Vi vilade och kollade på film om vart annat ända tills pappan kom hem med lunch från May's.


Nellie var på helgens andra födelsedagskalas i dag hos kompisen Zack som fyllde 7 år. Elliot kände sig hängig så han valde att stanna hemma med mamma och lillasyrran.


Pappan skulle ha lirat prestigematch i beachvolleyball men den blev uppskjuten till i morgon på grund av dåligt väder. Så det fick bli ett CrossFit pass på gymmet istället.

Vid middagsdags hade vi stämt träff med Johan & Petra och deras 3 killar som är i samma åldrar som våra barn. Vi tänkte visa dem hur mysigt det är på Lanta Castaways Beach Bar vid solnedgången. Tyvärr gjorde ett regnoväder oss sällskap strax efter att vi kom dit, så det fick bli middag under tak i restaurangen för oss.


Vi gjorde ett vuxenbord och ett barndito vilket funkade riktigt bra. Det är så kul att vi har hittat en 4-5 familjer som vi verkligen trivs att umgås med. På något sätt är det lättare att lära känna människor här nere än hemma i Sverige. Kanske för att alla här nere är i ungefär samma situation. 

Nu ska jag försöka leta rätt på en resa till ytterligare besökare. Vi ser fram emot att få lite påhälsningar här nere vad det lider.

Syns i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar