torsdag 31 oktober 2013

Waterbom Park

Idag hade vi bestämt oss för att besöka Waterbom Park, en jättestor vattepark med massor av vattenrutchbanor, pooler och annat skoj.


Sagt och gjort, strax efter 11 betalade vi de 90 Dollar som inträdet kostade och stegade in på området. Vi började med en snabb lunch innan badandet var i full gång.


Kidsen började beskedligt då de lekte ett tag i klätterställningarna i barnpoolen, men efter ett tag där var det dags för vattenrutchbanorna! Det var riktigt kul, även för en gammal pappa! Vilka häftiga åk, vissa av dem!


Vi stannade i fem timmar vilket för familjen Östlin är något av ett rekord på en nöjespark. Men det var så bra allting, rent och fint, underbart roliga badvakter som busade järnet med barnen, helt okay mat och framför allt, riktigt roliga åkattraktioner som verkligen passade oss!


Elliot och Nellie var skeptiska och lite ängsliga inför varje ny vattenrutchbana men efter första åken så hade de alltid en ny favorit! Vi kan verkligen rekommendera det här stället för barnfamiljer ifall ni är i närheten av Kuta.


Idag har vi även bytt boende. Vi trivdes verkligen inte i villan vi hyrde i Seminyak. Den var stor och hade fantastisk potential, men det var så skitigt! Vi vuxna i alla fall var lite äcklade mest hela tiden vi var där. Och ni ska se hur Lovina och Elliot ser ut efter två nätter där, helt uppätna av mygg trots att vi öste på med myggspray inför läggning. 

Vi hade tyvärr förbokat fyra nätter och betalat i förskott, så det är bortkastade pengar kan tyckas. Men vi ett hittade riktigt rum på Harris Riverview Resort inne i Kuta, vi betalar ca 300kr natten för någon slags juniorsuite inkl frukost för alla fem. Så vi tyckte att det var det värt. 

I morgon måste dock pappan och Elliot tillbaka till Seminyak då vi ska träffa vår surfinstruktör där på stranden tidigt på morgonen. Elliot har fjärilar i magen redan nu och undertecknad ser också fram emot den upplevelsen. 

Förhoppningsvis återkommer vi i morgon kväll med bilder och en liten redogörelse för hur vi tämjde de Balinesiska vågorna!

Tills dess, ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar