måndag 30 september 2013

Getting fit - together!

Vi vaknade till ett fruktansvärt oväder med ruskigt spöregn vilket medförde att vi ringde vår chaufför Roon för att köra barnen till skolan. Det hade annars varit 4 genomblöta barn som pappan hade släppt av vid morgonsamlingen ifall vi tagit tuktuken. Helt plötsligt öppnades därför möjligheten för vackra mamman att åka med pappan till gymmet på morgonen, vilket passade ypperligt då villan var full med städerskor.


Det var med glad min som Johanna förklarade att hon önskade bli coachad genom ett rygg/mage pass av sin man och tillika vikarierande PT.


Pappan själv fick anpassa sitt eget bröst/triceps/mage pass för att samtidigt kunna pusha mamman till stordåd.


Troligtvis kommer träningsvärk i magen och ryggen att smyga sig på under morgondagen för att sedan öka i intensitet de närmaste dygnen.

För pappan å sin sida blev passet ovanligt kort, men med sådant trevligt sällskap så var det värt varje förlorad minut!


Städerskorna var fortfarande i full gång med att putsa och feja när vi kom tillbaka så vi valde att promenera upp till fake-Starbucks för att utfordra den lilla. Passionsfrukts smootiesen var galet god och lär locka till fortsatta besök på kaffehaket.


Vi har även hunnit med en tripp till fotografen idag, det är snart dags att förnya våra visum. Glädjande var att priset var ca 15 gånger billigare än de hutlösa priserna för passfoton hemma i Upplands Väsby.


Efter fotograferingen fortsatte vi in till Saladan för en middag. Vi gick till fiskrestaurangen, Black Pearl, vars dekor är klart inspirerad av Pirates of the Carribean filmerna.


Maten var som vanligt välsmakande och detsamma kan vi säga om den kalla ölen som intogs.


Estetiskt smakrikast var utan tvekan mammans hotplate med Seafood, den såg riktigt mumsig ut!


Då det som sagt intogs rusdrycker valde vi att ringa Roon för hämtning trots att vi kört tuktuken till stan. Roons unga fru hoppade glatt upp på sadeln och körde hem vrålåket åt oss så det löste sig väldigt smidigt!


Då var det åter filmdags! Ja, ni har rätt, vi ser alltid en film på kvällen, om vi inte är för trötta förstås. Ikväll blir det filmen som är framröstad som den bästa filmen genom tiderna, alla kategorier, nämligen The Shawshank Redemption med Tim Robbins och Morgan Freeman. Varmaste rekommendationer till er som inte sett den rullen!

Nu har vi inte tid mer er mer, nu börjar filmen! See ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar