torsdag 12 september 2013

De årliga Sanukspelen

I går var det de årliga Sanukspelen på skolan. Det var taggade elever, föräldrar och lärare som samlades i salan på morgonen. 
 
 
Första uppdraget var att de fem lagen skulle komponera sin egen kampsång. Det stod snabbt klart att pappalaget nog var det minst musikaliska laget. 

 
Därefter var det ansiktsmålning av samtliga lagmedlemmar. Det var roligt att se att Nellie, som var en av de yngsta i sitt lag, blev så väl omhändertagen av sina äldre lagkamrater.

 
Elliot kämpade för det gula laget - Sunfighters!

 
Vackra mamman var en viktig del i sitt lag - Coola Ninja Turtlemoms!

 
Nellie tävlade i det röda laget - The Chilli's!

 
Och pappalaget, klädda i svart, var - Jolly Rogers!

 
Alla deltagarna samlades bredvid den åtråvärda Sanukspelsstatyetten för fotografering innan lagen tågade med sina fanor vajande i vinden ner till stranden där spelen ägde rum.

 

Kampsångerna, hejaropen och en och annan psykning hördes över hela Klong Dao när lagen kämpade i tuffa deltävlingar.


När spelen var avslutade samlades alla vid skolans pool för att svalka av sig och leka tillsammans innan den gemensamma lunchen. Det var en mycket rolig förmiddag och det märks tydligt att det är väldigt engagerad personal på skolan.

 

När krutröken till sist hade lagt sig så stod det röda laget, The Chilli's, med Nellie i spetsen, som segrare! Stort grattis till en väl genomförd tävling!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar