lördag 21 september 2013

Idol på Sai Naam

Som alla andra dagar åt vi frukost hemma innan dagen startade på riktigt. Lillfröken verkar vara aningen less på sin fruktgröt, så vi får snart hitta på något annat.


Sedan bar det iväg på tuktuken hela familjen. Väskan var packad för en halvdagsutflykt tillsammans med några av de andra familjerna på skolan.


Men första stoppet blev hos fröken doktor, Elliot hade sitt återbesök idag. Tyvärr visade det sig att infektionen i örat fortfarande finns kvar så vi kvitterade ut penicillin för ytterligare 6-7 dagar. Så ytterligare en vecka utan att doppa huvudet för stackarn... :(


Innan vi mötte upp de andra intog vi en lunch på en brittisk restaurang längs huvudvägen. Kanske inte den bästa maten hittills men vi blev mätta i alla fall.


Därefter träffade vi de andra på Holiday Villa Resort där vi hängde vid de två poolerna. Det fanns en vattenrutchkana där barnen roade sig i flera timmar.

Nellie stannade kvar vid poolerna med mamman och den sovande bebisen medan pappan och Elliot hängde på ett annat gäng upp till thaiboxningen för att få svettas lite.


Kvällen spenderar vi framför Idol på Sai Naam restaurangen.


Det serverades en supergod lasagne och en chokladkaka till efterrätt. Men efter en heldag i solen och tuff träning är den en trött familj som sitter här.

Vi lämnar er nu för ikväll och återkommer troligtvis i morgon!

Gott natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar