fredag 20 september 2013

Zapata Bar

Idag provade pappa Östlin sig på beachvolleyboll igen, han brukar stå över på fredagarna för att vara hemma med familjen, men idag kom han alltså iväg.


Vattnet stod högt idag vilket innebar att vågorna slog in över planen. Även om det var skönt med lite svalka emellanåt var det inte optimalt att linjerna sköljdes bort hela tiden. En positiv effekt av tidvattnet var dock att nätstolparna sjönk längre och längre ner i sanden vilket medförde att även pappan, som har den i volleybollsammanhang föga smickrande egenskapen "negativ spänst", kunde hoppa upp och dundra in smasharna!

Med sig på sidlinjen idag hade pappan sin enda, men väldigt trogna, supporter. Hon skötte sig utmärkt under de 2,5 timmarna bataljen utspelade sig, även om hon sov den mesta tiden. Det kanske säger lite om underhållningsvärdet...


Efter dagens fysiska aktivitet fick det bli ett svalkande dopp i poolen med mamman innan kidsen kom hem från skolan. Ja idag slapp Elliot äntligen vara hemma.


Då barnen slutar före lunch på fredagar så åkte hela familjen till May's för en smaskig lunch. Lovina fick vara med May i köket idag när härligheterna tillreddes.

Efter lunch var det dags för en tupplur för i alla fall seniorerna och minioren. När dessa så småningom steg upp hade de två stora försett sig med mellanmål och underhållning på egen hand. De börjar klara sig själva snart, syskonen Östlin.


Fredagsmyset utspelade sig på Relax Bay där vi började med lite bad på stranden och lite häng på Zapata Bar.


Det var lågvatten och obefintliga vågor så kidsen kunde bada själva idag. 


Vi börjar få en del favoritställen på ön nu, men Relax Bay ligger högt på listan.


Lillan övade på att gå på den finkorniga stranden. Upp till fem steg fixar hon ibland så det är inte långt kvar nu innan hon går själv.


Det är ganska trevlig att komma upp från vattnet och så står drinkarna och väntar på en i salan! Och goda var de också!


Vi hade hela beachbaren och nästan hela stranden för oss själva, det kändes verkligen lyxigt! Det här var verkligen ett härligt slut på den här "arbetsveckan"! :)


För första gången så åt vi även middag på Relax Bay Resort. Menyn är verkligen trevlig och både restaurangen och utsikten är härlig. Några av rätterna vi testade var Cevishe på Barracuda, thailändsk Carpaccio och Croc Monsieur. 


Nu är vi hemma igen och så fort de tre små somnat tänkte gamla pappan och vackra mamman lägga sig i soffan och mysa framför en film.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar