onsdag 11 september 2013

Rainy day


Idag har det regnat oavbrutet hela dagen. Tyvärr verkar det inte bättre än att det kommer att vara så här en tid nu. Det verkar finnas en anledning till varför det är lågsäsong just nu...Chaufför Roon kom som vanligt kl 8 för att köra de stora till skolan. Dessförinnan åt vi frukost tillsammans. Vi har en liten tradition att barnen ser på Lilla Aktuellt under frukosten, vilket de tycker är kul.

På grund av vädret har vi hållit oss inomhus mest hela dagen.


Vi bestämde oss för att fixa ihop en lunch utifrån vad vi hade i kylskåpet och det fick bli varma mackor, äggröra, mango och vattenmelon. Enkelt men väldigt gott.


Sedan dukade vi fram alltihop framför teven och körde ett smärre seriemaraton. Vi började med Svenska Hollywoodfruar, de är bara så sjukt att det blir beroendeframkallande. Vilka pajasar! 


Sedan fick det bli första avsnittet av Ensam mamma söker innan det var dags att aktivera lillasyster.

Pappan trotsade vädret och stoppade ner Lovina i vagnen under regnskyddet och gick på en liten promenad.


Vi pratade på morgonen om att gå en promenad på stranden under dagen, men Long Beach såg inget vidare inbjudande ut.

 
Såhär såg gångvägen ner till stranden ut, rena rama forsen! Och brunnarna verkar vara minst sagt fulla.När sedan barnen kommit hem tog pappan Nellie med sig för att åka och köpa ingredienser för att laga lite mat själva. Det kändes som att det vore kul att göra något produktivt idag. Vi hittade dock bara fryst kött så matlagningen får vänta till i morgon, men då blir det oxfilé med ugnsrostade rotfrukter och en sås på Jack Daniel's...

Den som väntar på något gott! 
 
ps. Här kommer ett kort filmklipp från Love Music Bar härom kvällen...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar