torsdag 19 september 2013

Nellie look-a-like

Elliot var hemma även idag så vi gjorde det väldigt lätt för oss när det var dags för lunch. Restaurangen här på Sai Naam har precis öppnat för lunch och vi blev tipsade om att deras Köttbullar med potatismos skulle smaka som hemma...


Så det fick blir hämtköttbullar framför Kändishoppet på tv3play!

Igår när vi var ute och brände med tuktuken träffade vi på Nong, vår favoritservitris från Mad Bull, och hennes dotter som var på besök från fastlandet. Dottern som är tio år och heter Nita var visst väldigt sugen på att bada så vi bjöd hem dem till oss.


Så idag kl 3 fick på besök av Nong och Nita. Det var riktigt trevligt, barnen badade och busade med varandra medan vi satt och pratade.


Nita och Nellie var verkligen kusligt lila varandra. Vi skojade om att de kunde vara systrar. Om ni tittar noga på bilden nedan så ser ni att det INTE är Nellie på bilden! :)


Till middag var det hämtmatdags igen. Pappan tog vrålåket till en gillrestauang i närheten för att fixa något. Det har blivit till en trevlig vana att läsa lite och att ta en kall medan man väntar på maten...


Menyn kvällen till ära bestod av idel kyckling. Bbq chicken för de stora och massaman curry till de små.


Och så vin förstås...

Nu sover de tre minsta, så vi drar igång en rulle. Friends with Benefits, får väl se om vi håller oss vakna.

Vi hörs!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar