onsdag 18 september 2013

Poker Night

Elliot fick stanna hemma från skolan även idag då han hade ännu ondare i örat än tidigare. Vi tog det väldigt lugnt på förmiddagen och det enda vi gjorde var att vi gick på en promenad på Long Beach.


Det är häftigt att se hur stranden ändrar karaktär från dag till dag beroende på hur högt vattnet står samt hur höga vågor det är. Idag så hade stranden holkats ur så det var en stor kant längs hela stranden.


När Lovina sov sin eftermiddags lur så passade vi på att läsa lite. Varför mamman valde att sitta på stenen när hon läste kan nog ingen svara på. Måhända ser hon sig som sjöjungfru...


Och pappan är snart klar med tantsnusktrilogin, det ska bli skönt att få läsa riktiga böcker i fortsättningen. 


Så småningom kom vår stora tjej hem från skolan. Det är så roligt när svängdörren öppnas och man möts av Koh Lantas vackraste leende när hon kliver in!


Tyvärr hade inte Elliot någon vidare dag, hans öra gjorde väldigt ont så vi fick trycka i honom smärtstillande hela tiden han var vaken. Men lyckligtvis kunde han sova lite också.


Och då passade mamman och lillasyrran på att hjälpa honom att färdigställa hans sock-apa som han fick av sin, mycket saknade vän, Zara, innan avresan.


Elliot blev väldigt glad när han såg att apan, som fått namnet Bengt, äntligen hade fått både ögon och mun!


Även i kväll kockades det i Villa F5, och givetvis serverade sig kocken ett glas vin. Det är riktigt läskande och gott med ett glas kallt, vitt vin här i värmen...


Vi dinerade på ballisen som sig bör då man kockat själv. Och utsikten ner mot poolen är ingen som man tröttnar på i första taget.


Kvällen och början på natten avslutades med att pappan hakade på herr hyresvärd på pokerturnering i en av villorna här på området. Det var trevligt att träffa lite nya människor och självklart att få spela lite kort igen.


Tyvärr satt nog ringrosten i så det blev inga storvinster den här gången, men näsa vecka är det nog dags igen.

Nu är det snart lunchdags här och frukostdags hemma i Sverige, så vi säger väl som sig bör;

Smaklig spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar