tisdag 24 september 2013

Kändisskvaller

På morgonen passade mamman på att, tillsammans med tjej här på området, Sara, åka till Relax Bay för att yoga. Pappan lastade tuktuken full med barn och körde till skolan. 


Väl där, så snart barnen börjat skolan, var det åter dags för beachvolleyboll. Det är kul att se att det blir bättre och bättre spel för varje gång. Idag var det riktigt varmt att spela så det var taskig tajming att bara ta med en liten flaska vatten.

När barnen kommit hem fick vi besök av grannarna här på Malee Seaview. Föräldrarna i den familjen hade precis blivit utskrivna från sjukhuset där de varit inlagda en vecka p.g.a. dengue feber. Det är en riktigt läskig sjukdom och de hadevaritväldigt illa däran.


Barnen lekte och badade i poolen till en början men sedan var det bara "jättesugrören" som gällde. Med hjälp av rakblad på en pinne kan de göra serpentiner av sugrören och det är det som är "the shit" på Koh Lanta just nu.


Middagen hämtade vi på Rann och givetvis intogs kvällens måltid på balkongen. Mamman fick en tomat & mozzarella sallad medan pappan gick loss på en Baked Rice med ananas och skaldjur.


Fina färger på himmelen även ikväll! Vi önskar er alla en härlig dag och tänkte avsluta med lite skvaller...


När den svenska kändiseliten beger sig till Thailand och Koh Lanta så är det här på Malee Seaview som de väljer att bo. De senaste åren har namn som Micke Persbrandt, Mons Kallentoft, Darin, Camilla Läckberg och Hannah Graaf bott här. Nu sitter vi inne med skvaller om vilka som kommer hit den här säsongen, och det är åtminstone 4 välkända profiler som dyker upp här så småningom...

Sug på den du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar