torsdag 26 september 2013

Tiger wings and thursday market

Det var 4 glada barn som hoppade upp på tuktuken för att samåka till skolan på morgonen idag. Då tjejernas föräldrar fortfarande lider av sviterna av denguefeber så delar pappan och Roon på transporterna den här veckan.


Torsdags morgon innebär storsamling på Sanuk Svenska Skolan. Och idag var det Nellies klass att sköta underhållningen. Idag bjöds vi i publiken på en lektion i engelska där barnen fick berätta på just engelska när de fyller år. Sedan fick de avsluta med att sjunga "Happy Birthday".


Pappan stannade till på gymmet för att köra slut på den gamla kroppen rejält. Det blev en svettigt men snabbt pass då mamman väntade på att få åka till torsdagsmarknaden i Phra Ae för att fylla på fruktförrådet med vattenmelon och en klase bananer. Och for er som tycker att banan är en lite småtrist frukt kan vi tipsa och den thailändska varianten som är mycket sötare och godare än hemma.


Sedan käkade vi en lunch och hängde vid poolen på Sai Naam tillsammans med Tony, en trevlig pappa från skolan. Vi badade och snackade skit ända tills barnen dök upp runt halv tre.


Ikväll tog vi apostlahästarna och galopperade huvudvägen norrut en kort bit tills vi sadlade av och klev in på restaurang Tiger Wings, för första gången. 


Maten var helt okay både smak och prismässigt och personalen var som vanligt väldigt trevliga. 


Nu är vi hemma igen och pappan bloggar som vanligt från sängen samtidigt som han nattar lilla Loo. Men nu har hon somnat vilket gör att slutet på det här inlägget kommer allt närmare...

Och vid närmare eftertanke finns det inte mycket mer att säga än Adjö och God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar