söndag 8 september 2013

Härlig helg!

Igår på eftermiddagen stämde vi träff med en annan familj från skolan som också har tre barn, två killar Zack och Sid, 7 och 8 år och storasyster Sol som är 12.

 
  Vi träffades på Crown Lanta Spa Resort där vi tänkte hänga vid poolen, njuta lite av diverse drycker från poolbaren samt senare käka en middag på hotellets restaurang.
 

 
  Vi hade riktigt trevligt trots att det efter en stund började regna kraftigt. Men poolbaren hade ett litet överhängande tak samt Happy Hour, så det gick ingen större nöd på oss.
 

 
  Och barnen höll sig mer under än över vattnet så blev ju blöta oavsett.

 
  De här bilderna är tagna med den andra familjens GoPro kamera. En sådan står nu högt på vår önskelista.

 
  Vi skippade dock middagen på restaurangen och tog en taxi hem till oss. Där åt vi en trevlig middag bestående av diverse thailändska take-away rätter och öl!

 
  Det blev en rätt sen kväll, och då regnet fortsatte på morgonen så tog vi det väldigt lugn på söndagsförmiddagen. 

Efter lunch tog pappan med sig de stora barnen och åkte upp till Thaiboxningsgymmet för att alla skulle få köra var sitt pass. Tränarna är redo varje dag kl 3 för barnen och det har hittills varit många ungdomar, främst från skolan, där då.

Pappan fick möjlighet att köra samtidigt med "sin" instruktör Jap. Om möjligt blev det ännu svettigare idag än senast! 
 

Vi köpte även varsina thaiboxnings shorts, men givetvis var barnen inte nöjda med det. Nu vill de ha egna handskar, linnen och lindor... 


Två av familjens kämpar belönade sig med att inviga bubbelpoolen, kanske inte med de nyttigaste av drycker, men å andra sidan hade vi gjort oss förtjänta av dem!


Och välförtjänt var även pizzorna som serverades på balkongen efter solnedgången!

Nästa pass kör vi nog på onsdag!

Men vi hörs förstås innan det! Ha det så bra!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar